‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent. Nou na zoveel jaar is dat inmiddels gelukt hoor!

Strip van Kim Houtzager

Kim: ‘Ongeveer een maand na onze prachtige Sluizenloop, volgt de Singelloop van Utrecht. Daar doen ietsje meer mensen aan mee. Dit jaar waren bepaalde afstanden volledig vol! Bij de 10 kilometer was nog plek. Maar daar deden zoveel mensen aan mee, dat 40 minuten na het startschot, de laatste renner nog moest starten. Hoeveel Nieuwegeiners hebben meegerend?’ 

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk