De strip van Kim Houtzager

Iedere week heeft De Digitale Stad Nieuwegein een stripverhaal, gemaakt door de Nieuwegeinse Kim Houtzager. Kim is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Wekelijks tekent Kim een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen.
Kim: ‘Eerlijk gezegd, ik houd helemaal niet van Jazz. Dus toen ik werd uitgenodigd voor ‘Joy of Jazz’, ging ik meer voor de mensen, dan voor de muziek. Tijdens de show heb ik bijna geen mens gesproken. Niet te geloven, wat een ontzettende mooie en inspiratievolle muziek. Met volle teugen heb ik er van genoten; gewoonweg heerlijk. Het was niet de standaard Jazz, het was verfrissend! Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik aan het einde van de show al weer een prachtig verhaal in mijn hoofd had… dus tja, dat verdient een Pen-i! ‘ Klik hier om naar de strip te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren