‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Dit inmiddels alweer 15 jaar lang! Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Wie de strip al langer volgt, weet dat ik wel van een spelletje hou. Niet van die grote, uren-verslindende spellen, maar van die spelletjes die je met een uurtje wel weer klaar hebt. In die spelletjes krijg je soms opdrachten, en volgens mij zat er een foutje in mijn spel. Drie keer dezelfde opdracht achter elkaar… wat zal de 4e opdracht zijn? Durf ik het aan te klikken?’

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al vier delen! En ….. binnenkort nog enkele delen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk