‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Voor veel mensen is het niet de vraag of ze Corona krijgen, maar wanneer. Deze week is mijn huishouden de pineut. Ik gun het niemand. Hopelijk ben ik snel weer beter! ’

Van de redactie
Tot eind april exposeert de Nieuwegeinse Kim Houtzager in de bibliotheek De tweede verdieping. Velen kennen haar van bovenstaande wekelijkse strips Pen-i die ze publiceert op De Digitale Stad Nieuwegein (pen.nl) en de wekelijkse krant De Digitale Nieuwegeiner. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie.

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hier maar. Er zijn al drie delen! 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk