‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De binnenstad van Nieuwegein is al jaren in ontwikkeling. Steeds pakken ze weer wat anders aan. Zo komen er vlakbij het gemeentehuis grote woontorens. Het grote grasland zal binnenkort bebouwd worden. Bebouwd? Nou, ze moeten eerst zorgen dat de grond weer droog wordt! Door de hoosbuien van afgelopen weekend was er opeens ruimte voor woonboten, in plaats van woontorens.’

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Kijk hieronder maar. Er zijn al drie delen!


Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk