‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Pakjesavond! Ook dit jaar werd ik weer verwend. Ik vroeg een klein kastje om te beschilderen, omdat ik nog erg veel verf over heb. Nou, bij de kringloop is je euro een daalder waard! Ik werd compleet overdonderd door mijn ‘cadeautje’. Ja, ik ben er blij mee… maar heb ik nu wel verf genoeg? (Vast wel, maak je maar geen zorgen).’

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Er zijn al drie delen die hieronder te koop zijn!


Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk