‘De strip van Kim Houtzager’

Iedere week tekent Kim Houtzager www.keep-in-mind.nl de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kims droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Wie kent ze niet, de koffiepunten die op zowel koffiepakken als theedoosjes zitten van een zeker merk? En wie bewaart ze netjes, maar doet er al jaren niets mee? Ook dit jaar kun je de punten weer doneren. Van de opbrengst worden pakken koffie gekocht en naar de voedselbank gebracht. Wist je dat koffie vaak niet bij de voedselbank terecht komt, omdat het zo lang houdbaar is? Nooit geweten dat een bakkie leut een luxeproduct kon zijn…’

Wist u dat de strips die Kim wekelijks maakt voor De Digitale Stad Nieuwegein gebundeld te koop zijn? Er zijn al drie delen die hieronder te koop zijn!


Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk