De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Nieuwegeiners zijn bijzondere mensen. Dus, zij verdienen ook bijzondere huisdieren! Ik had al veel soorten huisdieren gezien, maar een varken? Dat is nieuw voor mij. Het dier leek niet op of om te kijken van al het bekijks dat het trok. En waarom zou hij? Even een frisse neus halen, dat wil toch iedereen wel? Ik weet niet of dit dier te gast of permanent in Nieuwegein is, maar van mij mag hij blijven. Een beetje kleur aan Nieuwegein!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk