De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Zodra het nieuwe jaar begint, beginnen ook weer de nieuwjaarsrecepties. Ik ga al jaren naar de receptie van de gemeente en heb ook al een aantal locaties mee mogen maken. Vorig jaar kon ik niet, dus dit jaar voor het eerst de receptie in De Kom meegemaakt. Jeetje, wat was het druk! Om het efficienter te maken, waren er een aantal nieuwjaarsrecepties tegelijkertijd. Voordeel: je hoeft er maar één keer uit en je ontmoet ook eens mensen die je anders nooit ziet. Nadeel: het is wel heel erg druk. Ik wist niet dat zoveel mensen naar nieuwjaarsrecepties gingen…’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk