De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

pen440big

Kim: ‘Ditmaal geen grappige Pen-i, dat was mijn doel ook niet. Iets wat er vorige week nog fier stond, is nu verdwenen. Nog wat verkoolde palen of gesmolten zaken, meer is er niet over van het pand vlakbij het busstation. Hoewel de brand verschrikkelijk is, mogen we nog van geluk spreken. Het was een leeg bedrijfspand; het ‘enige’ verlies is materiaal wat hoogstwaarschijnlijk vervangen kan worden. Geen woonhuizen, geen levens te betreuren…. Het maakt het echter niet minder zwaar voor zij die het opgebouwd hebben. Veel sterkte aan de betrokkenen en laten we hopen dat wat er terug komt, een waardevolle aanvulling is voor de buurt. Een schone lei, een nieuwe start.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk