De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

pen438big

Kim: ‘Er was een Koi-show in Nieuwegein, met veel prachtige Koi om te zien. Voor sommige mensen zijn Koi meer dan ‘veredelde goudvissen’. Het zijn prachtige dieren die subtiele zorg verdienen. Het resultaat mag er dan ook zijn: Koi zijn prachtig om te zien. Ik zou graag Koi willen hebben, maar gelukkig heb ik mijn kleine goudvis.’

Overigens is zondag de jaarlijkse Kunstmarkt aan de Herenstraat, waar Kim Houtzager ook een kraam zal bemannen. ‘Wie weet zie ik daar wel lezers van de Pen-i? Kom gerust ‘hallo’ zeggen!’ aldus Kim.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren