De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

pen436big-1

Kim: ‘De boodschappen. Je moet er wekelijks (of vaker) aan geloven. Ik maak vaak braaf een briefje… maar vergeet nog de helft. Soms omdat ik wat vergeet op het lijstje te zetten en soms omdat ik het lijstje vergeet mee te nemen. Ook kom ik vaak met extra dingen thuis. Eigenlijk zou ik gewoon geen boodschappen moeten doen. Als mijn partner de boodschappen zou doen, zou het efficiënter en goedkoper zijn! Wie kent dat ook?’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk