De strip van Kim Houtzager

De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager (www.keep-in-mind.nl) de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Het is weer prachtig weer. Mensen gaan naar buiten, jong en oud. Het oude marktplein bruist met levendigheid. Rondom de fontein zoekt jong en oud rust, plezier en een drankje. Maar het plein is niet alleen maar overdag druk. Ook in de avond is er nog veel jeugd te vinden. Om één of andere reden vind je er ook veel Pokémon! Misschien is daarom de bibliotheek een PokéQuest begonnen (https://pen.nl/artikel/pok%C3%A9mon-go-city-quest-nieuwegein). Maar buiten het centrum vallen er ook genoeg Pokémon te vangen: Vreeswijk VolVaart hoopt niet alleen Pokémon aan te trekken door veel 3 dagen lang Lures (gameterm) aan te zetten (https://pen.nl/artikel/langste-pok%C3%A9mon-marathon-in-vreeswijk). En heb je nou helemaal niets met die virtuele beestjes? Dan kun je alsnog van de prachtige schepen van Vreeswijk VolVaart genieten.’

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk