De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

 

Kim: ‘Ik wens iedereen een fijne bevrijdingsdag. Waar dan ook ter wereld hebben mensen voor onze vrijheid gestreden… en sommigen doen dat nog steeds. Dit jaar valt de verjaardag van Pen-i samen met bevrijdingsdag. Een dubbel feestje dus! Ikzelf had nooit gedacht zo ver te komen, al is dat een cliché zin die ik volgens mij vorig jaar ook al had gebruikt. Desalniettemin dank ik (weer?) alle lezers van de Pen-i en pen.nl zelf voor alle kansen die ze mij hebben geboden!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk