De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Wetenschap is leuk! Proefjes, experimenten, testjes… ik vind het heerlijk om nieuwe dingen te leren. Scheikunde en natuurkunde vond ik altijd heerlijke lessen. Ik was er niet al te best in… maar het was wel mega-interessant!
BSO Bouwgein van Kind en Co organiseert een bouwlaboratorium op woensdag 25 november. Van 15.00 uur tot 16.00 uur kunnen kinderen onder leiding van de kinderprofessor proefjes doen. Mag ik ook meedoen? Meer informatie vind je hier’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren