De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Schepen in glazen flessen bouwen. Ik vind het wel heel bijzonder. Ik kan nog niet eens een muur netjes schilderen, laat staan zo’n kunstwerkje in elkaar te knutselen. Zaterdag 31 oktober is er een expositie van 13.00 tot 16.00 uur in de Museumwerf aan de Wierselaan 113 te Vreeswijk; in het Theehuys op de werf. De entree is gratis.

En dan het andere deel… kippen op de weg. Zeker vervelend want de dieren zijn onvoorspelbaar… Als ik op zo’n weg zou fietsen, zou ik in ieder geval 2 handen aan het stuur houden. Even die telefoon weg, mensen. Je kan kippen niet de schuld geven van een val als je al append op de fiets zit. Of, nog beter… telefoon helemaal weg als je op de fiets zit. Is dat ene berichtje nu zo belangrijk dat het niet even 10 minuten kan wachten? Telefoons in de hand zijn met een reden verboden voor bestuurders van auto’s. Van mij mag het voor al het verkeer gelden; ook de fietsers en de voetgangers!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk