De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Je kijkt naar het papier. De woorden staren je aan, honen je. Om het verhaal verder te schrijven, moet je van goede huize komen. Ga je de workshop in de Bibliotheek schrijven, of vul je zelf dit velletje papier? Een spannende ontknoping volgt….

Workshop Thrillerschrijven: dinsdag 16 juni van 19.30 tot 21.30 uur. De Nieuwegeinse misdaadauteur Els Kerkhoven geeft allerlei tips en trucs. De workshop is gratis. Aanmelden kan via: actie@detweedeverdieping.nu ovv ‘workshop thrillerschrijven’. Ook zonder aanmelding zijn geïnteresseerden op 16 juni welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren