De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Smeden. In een smidse. Wie weet nog hoe dat gaat? Sommige mensen krijgen romantische beelden van een sterke man bij het vuur, hamerend op een stuk roodgloeiend metaal. Het geluid van de hamer hoor je van ver af. Of dit beeld klopt? Je kan het zelf ontdekken!
Op zaterdag 21 maart is een kennismakingsbijeenkomst smeden bij Museumwerf Vreeswijk. Je mag daar zelf de hamer oppakken en kijken of smeden wat voor je is. De workshop is van 12.00 uur tot 15.00 uur. Opgeven kan via museumwerf@museumwerf.nl. De workshop kost € 30,- en kan ter plaatse worden voldaan aan de docent.’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren