De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De griep. Hij komt elk jaar weer terug. Voor de meeste mensen is de griep geen groot probleem en zijn ze er met een paar dagen weer bovenop. Maar ja… een paar dagen ziek thuis zijn, kan voor sommige mensen heel veel gevolgen hebben. Er moet dan een keuze gemaakt worden: je voelt je wat minder, maar gaat gewoon naar je werk, of je blijft ziek thuis. Ga je naar je werk, dan loop je het risico andere mensen aan te steken. Blijf je thuis, dan wordt soms je eerste ziekdag niet uitbetaald en loop je flink wat geld mis. Dus… waar kies jij voor?’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk