De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Het was kinderboekenweek en de bibliotheek sloot dat af met een bijzonder feest. De opkomst was boven verwachting. Ik was ook gevraagd om te helpen en heb de wedstrijd ‘Striptekenen’ georganiseerd. In het begin was het erg rustig, dus heb ik zelf wat getekend. Dit trok kinderen aan… maar ze dachten dat ik een deelnemer was. Ik heb ze maar snel verteld dat ik geen deelnemer was. Trouwens, één van de prijswinnaars was niet aanwezig bij de uitreiking, dus mocht iemand zijn strip nog op willen halen: ga naar de bibliotheek en haal hem op. Wie weet ben jij die laatste winnaar wel!
PS. De popcorn was lekker ;)’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren