De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Kim: ‘Er is genoeg te doen bij Boekhandel Manschot. Voorlezen, voordrachten, poëzie en een workshop dichten. Lees het allemaal bij het bericht van zondag 19 januari 2014 op de ‘Nieuws & Wijknieuws’ pagina van pen.nl.
Zelf kom ik, als het gaat om dichten, niet verder dan een simpel rijmpje. Echt dichten is toch wel een stapje verder. Er zijn verschillende soorten rijmschema’s en taalstijlen. Daarnaast heeft poëzie soms een diepere laag en ontdek je de boodschap niet met één keer lezen. En dan heb je ook nog van die woorden waar je niets op kan rijmen. Dus aan de lezer de uitdaging: wie helpt Pen-i? (PS. ‘Onderwereld’ telt niet).’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren