De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘De feestdagen komen er aan. Vanwege de feestdagen gaan ook veel mensen vaker winkelen – op zoek naar het geschikte cadeau. Maar ja, de zakkenrollers gaan dan ook winkelen. Niet op zoek naar cadeaus, maar naar uw bezittingen. De politie van Nieuwegein deelde belletjes uit, die rinkelen als men aan je portemonnee zit. Een geweldig idee! Maar dan ben ik weer bang dat ik dat belletje niet hoor…’ Klik op de twee poppetjes onder de tekst om de strip te zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren