De strip van Kim Houtzager

Iedere week tekent Kim Houtzager de Pen-i strip. Ze neemt u mee in haar leven, een wereld vol verrassingen met zo nu en dan een snufje magie. De strip gaat altijd over Nieuwegeinse gebeurtenissen of over het dagelijks leven van Kim. Het meisje Pen-i en haar kleine broertje E-than spelen de hoofdrol in de strip, soms bijgestaan door Kim, mensen uit haar leven en andere Nieuwegeiners.

Kim woont in Nieuwegein en maakt de ‘ups & downs’ van de stad dagelijks mee. Het is Kim’s droom om professioneel illustrator en auteur te worden en dat elke Nieuwegeiner Pen-i (her)kent.

Kim: ‘Het is weer zover! Vanaf volgende week rijdt de tram niet. Ten minste, wel in Nieuwegein. Niet in Utrecht. Dit jaar is Utrecht aan de beurt voor de spoorvernieuwing. Zal het ditmaal goed gaan? Ik hoop het, maar door de ervaringen van vorig jaar ben ik erg sceptisch geworden. Ik zal het nieuws op de voet volgen. Nog een ander iets waar je op moet letten: Het wordt erg heet dit weekend en de komende week. De meeste mensen weten wel hoe het dan gesteld is met de temperatuur in de tram (en soms de bus) onder die condities. En dan hebben we het allemaal heet, dus neem iets te drinken mee en wees geduldig. We komen er wel.’ Klik op de twee poppetjes hieronder om de strip te zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren