De strip van Kim Houtzager

Kim Houtzager is een dromerig type. De Nieuwegeinse kan wegdromen in een compleet andere wereld. Ze schrijft boeken en kan prachtig tekenen. Ook op De Digitale Stad Nieuwegein schrijft ze wekelijks een strip over het nieuws en wat ze meemaakt in Nieuwegein of beleven de figuren hun eigen avonturen in de Digitale Stad Nieuwegein.

Kim woont al 25 jaar in Nieuwegein heeft al vele veranderingen meegemaakt. Zowel het verleden, heden als de toekomst van Nieuwegein houdt haar bezig. Afgestudeerd op de PABO heeft ze besloten haar droom van auteur en illustrator na te volgen.

Kim: ‘Een ouder wil dat zijn of haar kind veilig de weg op kan gaan. Dit is deels afhankelijk van de andere weggebruikers, maar natuurlijk ook of de kinderen de verkeersregels goed kennen. Goed voorbeeld doet volgen, dus ouders doen hun uiterste best om hun kroost te helpen. In het park is het vaak rustig, dus kan je kind het veilig leren. Echter, in het park heb je ook obstakels, dus ook daar gelden de verkeersregels. Ook deze Pen-i is live getekend via www.livestream.com/kittyocean. Was je er dinsdagavond niet bij, dan kun je het filmpje nog terug zien!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk