De Speelotheek brengt kinderen in beweging!

Van 28 mei – 6 juni wordt in Nederland de Week van de Speelotheek gehouden. Het thema dit jaar is: Bewegen! En toevallig valt de Nationale StraatSpeelDag bovendien dit jaar op 2 juni en daarmee midden in de Week van de Speelotheek.

Spelen met speelgoed stimuleert kinderen om te ontdekken, te fantaseren, te experimenteren en te oefenen. Bovendien draagt het spelen bij aan het opdoen van ervaringen, het verwerken van emoties en het uiten van gevoelens. Spelen zorgt ook voor de lichaamsbeweging die een kind nodig heeft.

Goed speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen maar is vaak duur in aanschaf en soms is het kind er na betrekkelijk korte tijd weer op uitgekeken. De Speelotheek biedt dan uitkomst. U kunt, samen met uw kind, al het speelgoed bekijken en uitproberen in Speelotheek De Geintrein en vervolgens iets uitzoeken om thuis verder mee te spelen. Zo kunt u zien wat er bij uw kind past en waar uw kind wel of nog niet aan toe is.

Iedereen kan onze Speelotheek binnen lopen om te zien wat voor speelgoed er te lenen is.

Het is nu extra aantrekkelijk om nog vóór de zomervakantie lid te worden van de Speelotheek. Voor maar € 5,00 bent u tot 1 oktober lid en kunt u de hele zomervakantie leuk speelgoed in huis hebben! Kom eens langs bij Speelotheek De Geintrein, buurtcentrum De Boog (Galecop). Geopend op maandag en donderdag van 19:00 – 20:30 uur. U kunt ook de website een bezoekje brengen: www.degeintrein.nl

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk