De Slag om Nieuwegein

Meer dan twintig teams van vijf personen zijn al aangemeld voor De Slag om Nieuwegein. Op 26 mei strijden zij tegen elkaar in het NBC voor eer en glorie. Dit spel is een actie van de Lions Club Nieuwegein, en heeft als doel geld in te zamelen voor een fontein op het toekomstige stadshuisplein.
Martin van Leeuwen: ‘Het strijdtoneel op 26 mei kan nog zeker worden uitgebreid met extra manschappen. De inmiddels aangemelde teams vertegenwoordigen onder meer de branches advocatuur, notariaat, bouwondernemingen, accountancy, banken, direct marketing, gezondheidszorg, financiële dienstverlening en assurantiën, politieke partijen en de gemeente Nieuwegein. Maar, hoe meer zielen, hoe intensiever en spannender de strijd; het gaat tenslotte om een goed doel!’De nieuwe burgemeester, Frans Backhuijs, zal deze avond van de partij zijn, en zijn bevindingen tonen over deze avond en unieke wijze van netwerken. Met 22 vragenrondes van 4 minuten worden de degens gekruist: wie wint De Slag om Nieuwegein? Aanmelden en meer informatie klik hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: