De Sint brengt een extra bezoek aan Batau Noord

Sinterklaas brengt samen met zijn pieten op zaterdag 22 november nog een extra bezoek aan Batau Noord. De Sint vertrekt om 13.00 uur vanaf Bouwspeeltuin Bouwgein aan de Hoveniersweide voor een optocht door Batau noord. De optocht wordt begeleid door muziekvereniging Cornelis Galesloot. Na ongeveer een uur komt hij aan op winkelcentrum De Batau. Daar is dan al vanaf 11.00 uur een Sinterklaasbraderie met veel kramen en een zweefmolen voor de kinderen bezig.

Ook zijn Buurtcentrum ’t Klokhuis en Bouwgein aanwezig met verschillende kramen. De kinderen kunnen zichzelf omtoveren tot een Zwarte Piet bij de schminkkraam en de knutselkraam van ‘t Klokhuis. Ook is het buurthuis aanwezig met een inpakkraam. Bij de kraam van de bouwspeeltuin kunnen van hout kleine surprises worden gemaakt. Verder schenkt de winkeliersvereniging gratis chocolademelk voor kinderen.

Sinds twee weken zijn gratis kleurplaten verkrijgbaar bij de ondernemers van het winkelcentrum. Als Sinterklaas het Muntplein bezoekt kunnen de kinderen de kleurplaat inleveren bij een kraam en krijgen zij een mooi cadeautje. Ook kunnen de kinderen hun kleurplaat bij Sinterklaas inleveren. De muzikanten van Cornelis Galesloot zorgen op het winkelcentrum voor de muzikale omlijsting. Om ongeveer 16.00 uur vertrekt de Sint weer.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk