De schatkamer van Nederland keert terug naar Nieuwegein

Bezoek de spectaculaire Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek in Nieuwegein, die plaatsvindt op 9 en 10 maart. Deze markt biedt een uitgebreide selectie van boeiende en unieke items, waarbij bezoekers kunnen dwalen langs maar liefst 350 stands, vol met curiosa, antiek, brocante en meer. Of u nu op zoek bent naar een uniek decoratief stuk voor uw huis, een zeldzaam verzamelobject, of gewoon op zoek bent naar een gezellige dag vol ontdekkingen, deze markt heeft voor elk wat wils.

De Mega Curiosa en Antiekmarkt is geopend van 09.00 uur tot 16.30 uur, waardoor bezoekers ruim de tijd hebben om te genieten van het diverse aanbod. De toegangsprijs bedraagt € 6,- voor volwassenen. Kinderen onder geleide tot en met 12 jaar hebben gratis toegang, waardoor het evenement perfect is voor een gezinsuitje.

Mis deze kans niet om een unieke vondst te doen en een gezellige dag door te brengen op de Mega Curiosa en Antiekmarkt in de Beursfabriek aan de Symfonielaan 1 in Nieuwegein. Parkeerplekken zijn ruim voldoende gratis aanwezig en de tram stopt voor de deur! De volgend markt is op 5 en 6 oktober 2024.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk