De Ruilfabriek start derde vestiging van De Zoete Zoenen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Begin deze maand heeft Stichting De Ruilfabriek in Nieuwegein een derde vestiging geopend van ‘De Zoete Zoenen.’ De Zoete Zoenen winkel is speciaal ingericht door Stichting De Ruilfabriek om een plek aan jongeren te geven. Jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, jongeren die langdurig thuis zijn of om andere redenen een nieuwe opstart nodig hebben. Ook zijn er vele stagemogelijkheden binnen Zoete Zoenen.

Wie nu winkelcentrum Cityplaza in de binnenstad van Nieuwegein bezoekt, en voorbij de winkel loopt aan de Passage 56 (tegenover Roosters), ruik je de chocozoenen met Kokos, Karamel of Baileys. Je kunt meer dan 35 smaken kopen in ‘De Zoete Zoenen!’

De winkel is niet zomaar een chocozoenen winkel. De winkel is in de stijl van de jaren Fifties ingericht, en mega Instagrammable. Met een plek voor toffe selfie-spots, zoals een telefooncel en een muur vol LP’s. Wanneer de maatregelen versoepelen, kun je ook even plaatsnemen of een van de prachtige ingerichte plaatsen om je chocozoen te nuttigen. Wederom een bijzonder concept midden in het hart van Cityplaza Nieuwegein. Meer informatie kun je terugvinden via de website van de winkel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk