De Ruilfabriek start de Ondernemersfabriek

De Ruilfabriek start in samenwerking met Het Vriendenloterij Fonds een 3-jarig project De Ondernemersfabriek. Het project is speciaal ontwikkeld voor creatieve ondernemers die ondernemen of starten vanuit een kwetsbaarheid.

Ruilfabriek

In het project is er volledige begeleiding en een opleiding op diverse onderdelen van het ondernemerschap. Daarnaast krijgen de creatieve ondernemers een gesubsidieerde plek in De Ruilfabriek Conceptstore of de bijbehorende workshopruimte. De deelnemers worden begeleid door professionele organisaties die ook deels vanuit een maatschappelijk oogpunt een bijdrage leveren.

Per jaar is er plek voor 20 ondernemers, de eerste sessie start in september 2023. Informatie en aanmelden kan via de website van De Ruilfabriek.

Over de Stichting De Ruilfabriek
Stichting De Ruilfabriek is een goede doelen organisatie die gelooft en werkt vanuit de RUIL economie. Zij hebben een prachtige locatie De Ruilfabriek Conceptstore op Cityplaza Nieuwegein, waar zij werken met vrijwilligers met- èn zonder afstand tot de arbeidsmarkt.

De Ruilfabriek is een erkend leerbedrijf en helpen mensen met dat extra stapje om terug de maatschappij in te komen. Zij helpen (jonge) startende ondernemers om te starten met ondernemen en ze daarbij te begeleiden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk