De Rechtswinkel Nieuwegein gaat open in Buurtplein Batau

De Rechtswinkel in Nieuwegein opent deze maand weer één van de spreekuren. Nadat in maart de inloopspreekuren van de Rechtswinkel en alle andere inloopspreekuren van het Sociaal, Juridisch Servicepunt Nieuwegein (SJS) moesten sluiten vanwege het Coronavirus, zal alles weer langzaam opgestart worden.

De afgelopen weken hebben de rechtenstudenten alle vragen telefonisch afgehandeld om daarmee inwoners van Nieuwegein toch te kunnen voorzien van juridisch advies. Vanaf woensdagavond 17 juni opent de Rechtswinkel de deuren in de nieuwe locatie Buurtplein Batau.

U kunt bij de Rechtswinkel terecht voor mondeling juridisch advies over een conflict met uw werkgever of verhuurder. Daarnaast kunt u terecht voor juridisch advies over zaken als alimentatie, (echt)scheiding en erfrecht. Zij kunnen u ook een geschikte advocaat of Sociaal raadslid aanbevelen.

In verband met de Corona maatregelen kunt u nu alleen op afspraak terecht. U kunt contact opnemen op maandag of woensdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur via 06-52315039 voor advies of het maken van een afspraak. Kijk op de website voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren