Katern

De PvdA presenteert haar kandidaten

De PvdA in Nieuwegein heeft de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 vastgesteld. Samen met de al eerder gekozen lijsttrekker Vincent van Esch op 1 gaan alle kandidaten voor “een kansrijk leven voor iedereen in Nieuwgein.”

Met Marianne Spalburg en Emiel Holterman op 2 en 3 is er een stevige en ervaren inzet op het sociale domein en voor het onderwijs. Arne Kieboom (4) en Leila Assalmi (5) brengen nieuwe en verfrissende ideeën mee. Vanuit persoonlijke ervaringen zullen zij zich inzetten voor gelijke kansen. Ook Lloyd Muyden, Pieter van Gilst, Anton Jaegers en Malou Saat staan in de top 9 van in totaal 22 kandidaten. Daarmee heeft de PvdA een lijst met diversiteit en inclusiviteit.

Lijsttrekker Vincent van Esch: “Dit een lijst om trots op te zijn, met mannen en vrouwen van verschillende leeftijden en achtergronden, die allen lokale sociale politiek in het vaandel hebben staan.”

De PvdA Nieuwegein zet in op deelname aan het college van Burgemeester en Wethouders. Hans Adriani doet als lijstduwer mee aan de verkiezingen en is opnieuw de wethouderskandidaat. “Het afdelingsbestuur is blij dat de brede ervaring van Hans Adriani ook komende periode voor de stad beschikbaar is.”

Foto: De top 8 kandidaten van de PvdA, van links naar rechts: Arne Kieboom, Emiel Holterman, Marianne Spalburg, lijsttrekker Vincent van Esch, Anton Jaegers, Lloyd Muyden, Pieter van Gilst en Leila Assalmi

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren