De PvdA keukentafel Hoog Zandveld

Op zaterdagmiddag 30 november stond de PvdA keukentafel op het winkelcentrum Hoog Zandveld in Nieuwegein Zuid. Het raadslid Casper Langerak, wethouder Hand Adriani en de kandidaat raadsleden Marianne Spalburg, Jos Caarls en Jessie Hensgens waren aanwezig om te luisteren naar de bewoners van Hoog Zandveld. Doel van de keukentafel is te luisteren naar de bewoners om te horen wat er leeft. Ook Sinterklaas en Zwarte Piet vereerden de PvdA-ers met een bezoek.

De keukentafel is de plaats waar in een huishouden de belangrijke gesprekken plaatsvinden, meningen worden uitgewisseld en beslissingen worden genomen. Met zo’n keukentafel willen wij naar de kiezers toe gaan.

De Partij van de Arbeid bezoekt sinds juli de wijken van Nieuwegein om met de bewoners te praten over wat er leeft. De Partij wil duidelijk maken wat zij zelf in de gemeenteraad voor Nieuwegein in de afgelopen 4 jaar heeft gedaan. Daarnaast wil de Partij graag horen wat de bewoners voor de komende vier jaar belangrijk vinden. Dat gebeurt door een gesprek aan de keukentafel. Met een kop koffie en een koekje.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren