Katern

De Nationale Sportweek in Nieuwegein

Van 18 tot en met 27 september aanstaande is de Nationale Sportweek van NOC*NSF. Nieuwegein is dit jaar voor de 3e keer HostCity! Samen met alle partners wil de organisatie er weer een groot sport- en beweegfeest van maken! Doe je mee? Samen maken we het mogelijk!

Thema’s
Elke dag in de Nationale Sportweek heeft een thema wat centraal staat. Rode draad tijdens de NSW is 50 jaar Nieuwegein en Positieve Gezondheid. Per themadag is een buurtsportcoach aanspreekpunt.

Meedoen?
De Nationale sportweek is de gelegenheid om jouw sport, beweegactiviteit, vereniging, of club te promoten. Ook beweeggroepjes en andere organisatie kunnen deelnemen aan de sportweek. SportID en Verbindion zullen samen met NOC*NSF de promotie voor de Nationale Sportweek in Nieuwegein verzorgen. Je zult je wellicht afvragen op welke manier je mee kunt doen. Je kunt al laagdrempelig meedoen door tijdens de Nationale Sportweek een training open te stellen op je eigen vereniging. Maar je kunt natuurlijk ook een clinic geven op een school of een demonstratie verzorgen op de dag van de sportclubs. Een activiteit voor een specifieke doelgroep organiseren behoort ook tot de mogelijkheden. Mocht je mee willen doen, maar weet je nog niet zo goed hoe? Dan denkt de organisatie graag met je mee.

Corona
Hoe de Corona situatie medio september is, blijft lastig te zeggen. Uiteraard worden de ontwikkelingen rondom het virus op de voet gevolgd tijdens de voorbereidingen. Uiteraard zal dan eventuele geldende Coronamaatregelen in acht worden genomen tijdens de Nationale Sportweek.

Aanmelden
In de maand mei wordt het activiteitenprogramma van de Nationale Sportweek vormgegeven. Heb je al suggesties of nog juist nog niet? Maar wil je graag meedoen aan de Nationale Sportweek? Neem dan ieder geval voor 21 mei contact op met buurtsportcoach Sander Tuitel via: s.tuitel@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren