De Nationale Diabetes Challenge Nieuwegein bijna van start!

Op maandag 23 april start de eerste wandeling van de Nationale Diabetes Challenge 2018 in Nieuwegein. Op Sportpark Galecop bij Atletiek Vereniging Atverni zullen de trainers klaar staan voor het startschot. Om daarna tijdens de wekelijkse wandelingen op maandagavond, op verschillende locaties in Nieuwegein te starten en zo ook verschillende routes door en in de buurt van Nieuwegein te gaan wandelen.

De Nationale Diabetes Challenge is een initiatief om mensen met diabetes te helpen de regie over hun gezondheid in eigen hand te nemen. Door middel van sport en bewegen gaan we aan de slag om de kwaliteit van leven van mensen met diabetes te verbeteren.

Twee groepen enthousiaste gaan van start om gezamenlijk in 23 weken toe te werken naar het eindelijke doel, de Challenge. Om tijdens de Challenge (van 26 tot 29 september) vier avonden achter elkaar een afstand te lopen waarvoor getraind is. Dit zal voor één groep 3 tot 5 km zijn en voor de andere groep 10 km zijn. De Challenge wordt afgesloten tijdens de landelijke finale dag van de Bas van de Goor Foundation in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

De vier gezondheidscentra (Zorgplein Zuid, EMC Nieuwegein, De Schans en De Roerdomp) staan in samenwerking met SportID Nieuwegein voor u klaar om er weer een succes van te maken. Gaat u deze uitdaging aan? Inschrijven kan via deze website.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: