De Muziekstal: wintercursus Muziek op Schoot

Spelenderwijs het plezier van muziek beleven? Dat kan in februari weer met Fred de Muis en Klavertje Koe. Normaal worden deze lessen gegeven in het Milieu Educatie Centrum (MEC) maar omdat het gebouw van het MEC vernieuwd wordt vinden de lessen nu plaats in Buurtplein De Doorslag aan de Parelduiker 13 in Nieuwegein Zuid.

Tijdens Muziek op Schoot maken de kinderen samen muziek op instrumenten die voor jonge kinderen 1-4 jaar geschikt zijn. Stil blijven zitten is er niet bij want ook zal er worden gedanst op muziek en natuurlijk worden er bekende en nieuwe liedjes worden gezongen over de winter. Er zijn ook momenten om even tot rust te komen met een mooi muziekje.

Fred de Muis en Klavertje Koe begroeten de deelnemers tijdens de Muziek op Schootles alle kinderen van 1-4 jaar en hun opa, oma, mama, papa of oppas. Wil je ze ontmoeten? Kom dan op donderdag- of vrijdagochtend langs om te genieten van een proefles. Inschrijven kan vis de website van de Muziekstal. Een proefles kost 10,- per ouder-kind koppel en gratis voor stadspashouders.

De proeflessen worden gehouden op donderdag 2 en vrijdag 3 februari. De lessen beginnen om 09.30 uur en duren tot 10.15 uur. Wil je aan de wintercursus meedoen, dat zijn 9 lessen, dan zijn de kosten 90,- euro en 10,- euro voor stadspashouders. Donderdag geeft Anja Oosterbeek met Fred de Muis de les. Vrijdag geeft Conny de Vries met Klavertje Koe de les.

Anja en Conny Foto: Arend Bloemink

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren