De Muziekstal: Muziek op Schoot in Nieuwegein

Spelenderwijs het plezier van muziek beleven? Dat kan met Klavertje Koe en Josefien Konijn. Zij begroeten tijdens de Muziek op Schootles alle kinderen van 1-4 jaar en hun opa, oma, mama, papa of oppas. Wil je ze ontmoeten? Kom dan op donderdag- of vrijdagochtend naar het Milieu Educatie Centrum (MEC), dichtbij Kinderboerderij IJsselstee in Nieuwegein. Binnenlopen vanaf 10.00 uur. De les die ongeveer 40 minuten duurt begint om 10.15 uur.

Tijdens Muziek op Schootles kunnen de deelnemers muzikale spelletjes doen, zingen, gezellig samen naar muziek luisteren en lekker bewegen en dansen. De kinderen blijven dus niet de hele les op schoot zitten. De cursus duurt een aantal weken waarna je je weer op kunt geven voor een volgende cursus met steeds weer een andere inhoud, passend bij de seizoenen en de belevingswereld van de kinderen. Er zijn 3 of 4 cursussen in 1 schooljaar.

De liedjes die de Nieuwegeinse Conny de Vries heeft geschreven voor Klavertje Koe zingt ze in haar lessen maar natuurlijk ook een heleboel andere liedjes. Heb je zin om een keer mee te doen, stuur een mail naar: connydevries@hotmail.com of kijk op deze website. De kosten voor deelname zijn 10 euro (stadspas 2,50 euro) per (groot)ouder-kindkoppel.

Vanwege Corona wordt Muziek op Schoot in de grote ruimte van het MEC gehouden en kan iedere deelnemer op ruim 1,5 m van elkaar zitten. Er is voldoende ventilatie en alle materialen zijn schoon voor elke les. Klavertje en Josefien wassen voor elke les hun handen en er is voor iedereen desinfecteer of water en zeep bij binnenkomst.

Conny de Vries

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren