De Markten in Nieuwegein weer compleet!

Het was voor een lange tijd afzien voor de Non-Food marktondernemers. Corona heeft veel teweeg gebracht in ons land. Gelukkig mogen ze nu weer op de markt staan. Goed nieuws voor hun en ook voor de andere marktondernemers. Samen zijn ze immers de markt. De wisselwerking tussen de verschillende marktondernemers zorgt voor levendigheid, aantrekkingskracht en natuurlijk ook die unieke sfeer. Een sfeer die je alleen op de markt proeft.

Alle noodzakelijke maatregelen
Natuurlijk wordt er alles aan gedaan om Corona buiten de markt te houden. Mondkapjes, de anderhalve meter afstand en ook zoveel mogelijk via de pin- of contactloos betalen zijn de basisregels. Je kunt gezond de markt bezoeken en al je inkopen doen.

Aanbiedingen
Om te vieren dat de markt weer compleet is hebben alle marktondernemers speciale aanbiedingen. Extra reden om de markt te bezoeken. Het is ook een dankjewel richting alle klanten die de markt trouw zijn, lieve berichten hebben gestuurd en de vele verzoeken wanneer de Non-Food weer terug is op de markt. ‘We zijn weer compleet en staan voor al onze klanten klaar’ aldus de marktkooplieden in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren