De Markten in Nieuwegein met eigen website

artikel34621-p20111022nieuwegeinmarkt38890cAfgelopen zaterdag 2 april bestond de markt van Nieuwegein 35 jaar en dat werd gevierd. Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken was afgelopen zaterdag op de markt voor felicitaties en om een gloednieuwe website van de marktkooplieden te lanceren. De Stichting Markten Nieuwegein nam het initiatief voor een feestje. In deze Stichting doen marktkooplieden sinds de verzelfstandiging van de markten zelf de organisatie met als doel de markten bedrijfsmatig en meer toekomstbestendig te maken.

‘De markt is goed bezet, alle plekken zijn ingevuld. De markt maakt een fleurige en de verzorgde indruk, is goed bezocht en heeft een trouw publiek. De afgelopen 35 jaar is de markt een vaste waarde geweest voor veel Nieuwegeiners. Naast de koopwaar, heeft de markt een belangrijke sociale functie voor onze stad en wijken. Met de nieuwe website kan nog beter op klantwensen ingespeeld worden. Op naar de volgende 35 jaar!’, aldus wethouder Johan Gadella na de lancering van de nieuwe website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren