Nieuwe producten in dé lokale internetwinkel van Nieuwegein

internetwinkel van Nieuwegein is al een tijdje open. Lokale winkeliers met echte Nieuwegeinse producten kunnen op ons nieuwsplatform hun producten verkopen. Vandaag zijn er weer drie mooie producten aan toegevoegd. Dit keer allemaal in het kader van: Nieuwegein 50 jaar.

Ooit gehoord van het Nieuwegeins Monopolyspel? Of de boeken ‘Twee dorpen in oorlogstijd’ van de Nieuwegeinse auteur Renée Blom? In deze boeken beschrijft zij de herinneringen uit Jutphaas en Vreeswijk tijdens de tweede wereld oorlog. En met het Nieuwegeins Monopolyspel kunt u dé vastgoedmagnaat van Nieuwegein worden. Een biertje uit Nieuwegein drinken terwijl u speelt. Binnenkort kan het, dan zal ook hier het Kolkbier uit Vreeswijk verkocht gaan worden.

Bestellen is eenvoudig en we houden het lekker lokaal. Dus de winkel is alleen geopend voor de inwoners uit Nieuwegein en we bezorgen alleen in Nieuwegein. Neem gerust een kijkje in onze shop als u op zoek bent naar het nieuws in Nieuwegein. Hier is de winkel en deze zullen wij langzaam aan uitbreiden.

Verkoopt u leuke producten die te maken hebben met Nieuwegein? Stuur ons eens een e-mailtje. Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren