De Kom zoekt kunstzinnige jongeren

Niet kijken maar doen, ben jij zo’n type? Dan ben je meer dan welkom bij een van de cursussen voor jongeren die Kunstencentrum De Kom aanbiedt. Of je nu voor dans, toneel of beeldend gaat; Kunstencentrum De Kom heeft het!

Are you funky?

Voor aankomend danstalent is er nog plaats bij de cursus Funky jazz! Voor beginners. Funky jazz! is een dynamische dansvorm. Een swingende combinatie van jazzdanstechniek en hedendaagse danstrends. Een dansvorm met een hoog tempo op lekkere eigentijdse muziek. Tijdens de cursus Funky jazz! voor beginners wordt een grote fysieke inzet verwacht. Er wordt geFunky-jazz!ed op woensdagavond van 18.20 – 19.20 uur. Leeftijd: vanaf 16 jaar.

Heb je zin in een wedstrijd in het improviseren of wil je zelf kunst maken in de schitterende ateliers in het oude schippersinternaat in Vreeswijk? Klik hier voor meer informatie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren