De Kom past prijzen aan

Onlangs werd door diverse politieke partijen besloten dat de in 2011 ingevoerde btw-verhoging op theaterkaarten wordt teruggedraaid. Inmiddels heeft De Kom voor de voorstellingen van komend seizoen de btw verlaagd van 19 naar 6 procent. Iedereen die een abonnement bestelt of heeft besteld en iedereen die losse kaarten koopt profiteert van de verlaging. U vindt de nieuwe prijzen op de website van De Kom en op het nieuwe bestelformulier dat zowel los als bij de theatergidsen verkrijgbaar is bij De Kom.

De prijzen zoals die in de theatergids van De Kom staan, zijn nog gebaseerd op 19 procent btw. In werkelijkheid betaalt u 6 procent btw. Een kaart voor bijvoorbeeld het theaterconcert van Frans Bauer is daardoor bijna vier euro goedkoper. De btw-verlaging geldt niet voor de theatertoeslag voor bijvoorbeeld het pauzedrankje, dat vaak bij de toegangsprijs is inbegrepen.

Tot en met zondag 19 augustus 2012 zijn alle publieke diensten van De Kom gesloten in verband met het zomerreces. Vanaf maandag 20 augustus is De Kom weer geopend en bovendien verhuisd naar Stadsplein 6.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk