‘De kloosterbrug’

Alle straten, lanen, driften, pleinen en wat dies meer zij, vastgelegd volgens een  vast stramien: ter hoogte van het pand met huisnummer 1, midden op de weg, fietspad of trottoir de straat in gefotografeerd, zoals deze week de Kloosterbrug. Daarbij bepaalt het straatnamenregister van de Gemeentegids 2010 de alfabetische volgorde in deze wekelijkse rubriek.

De eerste straat is de Bertus Aafjeshove, de laatste de Zwolseveste. Iedere week een foto (die desgewenst gedurende zes maanden na publicatie te verkrijgen is via onze fotograaf Jordi Jupijn. Deze week dus de Kloosterbrug in de wijk Batau Noord.

One thought on “‘De kloosterbrug’

  1. Linda

    Ik herinner me nog mijn eerste kennismaking met deze brug. Op de zijkant stond “getto” met grafitti. We hebben erom gelachen. Getto?! Alle kids hadden kleding en zagen er gevoed uit. De huizen waren niet vervallen. Ok, de mensen hadden niet veel en uiteraard was de voedselbank meer dan welkom bij sommige gezinnen, maar een getto? Nee, er zijn gelukkig nog teveel betrokken burgers die oppakken waar de overheid ze heeft laten stikken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren