De kater Leo is ontsnapt

Bij Amivedi Nieuwegein kwam op 9 maart jl. een melding binnen van de ontsnapte kater Leo aan de Delftseschans in de wijk Fokkesteeg in Nieuwegein. Toen ik de eigenaar vroeg hoe hij vermist is geraakt vertelde de eigenaar mij het volgende: “We hebben Leo nog niet zo lang. Hiervoor heeft hij een ander baasje gehad. Leo komt normaal niet buiten en maar is af en toe in de tuin. Regelmatig steekt een vreemde kat over via mijn tuin, waar Leo niet van gediend is. Dit gebeurde ook op zondag 9 maart. Leo pikte het niet meer en joeg de kat uit zijn tuin. Dit is zijn territorium, vindt hij. Ik had niet gedacht dat hij over de schutting zou springen. Hij kent de omgeving niet en ik maak me zorgen dat hij de weg niet meer naar huis weet te vinden. We hebben overal gezocht maar we kunnen hem nergens terug vinden”, vertelt de eigenaar bezorgd aan Amivedi Nieuwegein.

Leo is een 6 jaar oude kater. Hij is grijs met beige gemêleerd, in gezicht heeft hij een paar lichte zwarte lijnen, zijn buik is geel van kleur en hij heeft een donkere staart. Leo is erg schuw in een vreemde omgeving.

Hebt u deze kat gezien? Neemt u dan alstublieft contact op met Amivedi Nieuwegein. U kunt overdag bellen naar 088-0064674 of stuur een e-mailbericht naar nieuwegein@amivedi.com. De eigenaar zou u dankbaar zijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk