Katern

De jongens van JSV JO10-1 Gaaan® ervoor

De jongens van JSV onder 10 de jaar (JO10) voor het seizoen 2022-2023 zijn voor het eerst ingedeeld op kwaliteit terwijl dit de afgelopen twee jaar op geboortedatum was gebeurd. Door het veelvuldig samen trainen door alle O10 spelers is de overstap dit jaar naar nieuwe teams daardoor gelukkig niet groot.

Lex van der Veldt: ‘In de afgelopen weken is er veel getraind en zijn de 1e wedstrijden alweer achter de rug. Tijdens de trainingen trekken ze veel op met het tweede team, tijdens de wedstrijd is het aan Alexander, Jayden, Koen, Lars, Noah, Peter, Samy en Téjay om het samen te doen. Onder leiding van de drie trainers Adam, Jeff en Lex en met ontzettend veel enthousiasme van de ouders en bekenden staan de mannen aan het begin van hun carrière waar ze hopelijk in de loop der jaren in vele JSV teams zullen spelen met als groot doel natuurlijk JSV 1.’

De ploeg is volledig in het nieuw is gestoken door Gaaan®. Financieel verantwoorde mobiliteit is waar Gaaan® voor staat. Op 29 september zal door DAK Mobiliteit om 12.00 uur tijdens een webinar Gaaan® geintroduceerd worden. Allemaal net zo nieuw als JSV JO10-1 dus.

Afgelopen weekend werd de kleding uitgereikt, foto’s werden genomen en iedereen dus alweer vroeg uit bed moest. De ploeg heeft nieuwe tenues, allemaal een trainingspak en een super handige voetbalrugtas. ‘Ziet u binnenkort dus jongens lopen in een zwart trainingspak of JSV tenue met Gaaan® erop, dan weet u dat deze samenwerking gloednieuw is en dus alle kansen biedt’ aldus trainer Lex.

De JO10-1 speelt in de 1e klasse en afgelopen zaterdag werd in een verwoed gevecht gewonnen van PVCV uit Vleuten met 5-4. De ploeg staat voor samen met veel plezier de tegenstander vol druk af te jagen en de toeschouwers een mooie wedstrijd te laten zien.

‘Na een enerverende ochtend zijn de jongens er echt voor ge-GAAAN!! De manier van spelen is gericht op snelle balverovering (op helft van de tegenstander) wat het 1e en 2e kwart erg goed ging. Het 3e kwart viel dat tegen, maar het 4e kwart zijn ze er weer voor ge-GAAAN. Met de strafschoppen werd helaas nipt verloren maar dat maakte de dag niet minder mooi. Het was een mooie, spannende en soms wat harde wedstrijd, maar we GAAAN zo door mannen!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!