‘De Iepstraat’

Alle straten, lanen, driften, pleinen en wat dies meer zij, vastgelegd volgens een  vast stramien: ter hoogte van het pand met huisnummer 1, midden op de weg, fietspad of trottoir de straat in gefotografeerd. Daarbij bepaalt het straatnamenregister van de Gemeentegids 2010 de alfabetische volgorde in deze wekelijkse rubriek.

De eerste straat is de Bertus Aafjeshove, de laatste de Zwolseveste. Iedere week een foto (die desgewenst gedurende zes maanden na publicatie te verkrijgen is via de website van onze fotograaf. Deze week de Iepstraat in de wijk Zandveld.

One thought on “‘De Iepstraat’

  1. Fred

    Grappig, onze eerste woonhuis in Nieuwegein: Iepstraat 2. De woning – uiterst rechts op de foto – zie je net niet. Wel de schutting die er inmiddels is neergezet door andere bewoners. Altijd met plezier gewoond, was een leuk wijkje, zeker met kleine kinderen. School was dichtbij, pleintje achter het huis met zandbak (later niet meer) en wat speeltoestellen. Toen een kinderrijke buurt. Fiets er nog wel eens doorheen…. niet veel veranderd. Er wonen nog een handjevol – voor mij – bekende gezinnen van toen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!