De geur van de Zee en de smaak van het Zout

Vanaf zaterdag 9 tot en met zondag 24 mei exposeert Mare Soletic in het het Kunstenaars Centrum Nieuwegein. Met deze titel voor haar expositie reist zij terug naar haar geboortestad, Dubrovnik, aan de Adriatische Zee, in het huidige Kroatië. De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein, Kerkstraat 38, Nieuwegein is op zater- en zondagen geopend op van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Mare is een van de nieuwe leden van het KCN en als wereldburger is zij gefascineerd door de verschillende manieren van leven, de verschillende culturen en zeker de magie van het leven. Hierin vindt zij dan ook inspiratie en in de vele reizen, die zij maakt.

Bij deze ontdekkingstocht laat zij haar handen leiden door haar hart, zonder nadenken, zonder grenzen, pure bewegingen, pure emotie en pure inspiratie. Zij gebruikt haar doek op vele manieren: verf, kleuren, natuurlijke materialen, zout, thee en allerlei kruiden: een steeds verdergaande ontdekkingstocht.

Vanuit een bijzondere artistieke expressie in tapisserie, textieldesign en interieurs heeft zij begin deze eeuw definitief gekozen voor de schone kunsten. Haar colorisme komt tot volle bloei in Amsterdam, een stad vol van tradities in kunst, cultuur, sociale waarden en tolerantie. Daarnaast motiveren haar opleidingen aan de Amsterdamse Volksuniversiteit haar om verder te gaan met het exposeren en het openstellen van haar werk voor het grotere publiek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren