De Geinsche Hof scoort goed op lijst Volkskrant

De Volkskrant heeft een ranglijst gemaakt van 350 verpleeghuizen en 1260 verzorgingshuizen en verzorgingshuizen met een verpleegunit. Daarvoor is gebruik gemaakt van de meest recente beschikbare cijfers, uit 2009. De Geinsche Hof aan de Vuurseschans in de wijk Fokkesteeg scoort goed en staat met een 51ste plek in de bovenste regionen.
Voor de positie op de ranglijst gelden twee waarden: het oordeel van de bewoners en de objectieve cijfers over de kwaliteit van de zorg. Beide elementen wegen even zwaar. Bij de beoordeling van de onderliggende scores tellen sommige aspecten extra zwaar mee, zoals fouten met medicijnen, probleemgedrag, gebruik van sufmakende medicatie, aanwezigheid van een arts, beschikbaarheid van personeel; mentaal welbevinden, het aanbod van dagbesteding en de kwaliteit van het eten. De bewoners zelf gaven De Geinsche hof een 128ste plek in de ranglijst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren