De Gein Express is weer in de prijzen gevallen met de actie Rabo Clubsupport 2021

Stichting Gein Express uit Nieuwegein heeft € 1.839,91 euro gewonnen bij de Rabo Clubsupport-actie. De stichting wil, samen met heer eerder gewonnen bedrag vsan € 2.584,76 gebruiken voor de aanschaf van een elektrische bus. Het is voor de tweefde keer op rij dat Gein Express in de prijzen viel. ‘We zijn de Rabobank Utrecht en Omstreken erg dankbaar voor de financiële steun’ zo laat de stichting weten in ee nreactie op haar website.

Gein Express organiseert uitjes voor 55-plussers en wil daarmee eenzaamheid onder Nieuwegeinse ouderen bestrijden. Deelnemers worden met een bus thuis opgehaald en na het uitje weer teruggebracht. ‘Vanwege Corona ligt dit wel even stil’ zo laat de organisatie weten. Het bestuur heeft dinsdag 23 november jl. besloten de uitjes met de Gein Express te stoppen t/m vrijdag 31 december 2021. Gein Express hoopt begin volgend jaar de activiteiten voor ouderen weer te hervatten, maar dat is afhankelijk hoe het Coroinavirus zich ontwikkeld.

Ook eerder dit jaar moesten de uitjes af worden gelast vanwege de Coronamaatregelen. De organisatie heeft toen met veel leden telefonisch contact gehad, om de eenzaamheid wat te verzachten. ‘Iets wat zeer gewaardeerd werd door onze leden’, aldus Ad Visschers, voorzitter van de stichting.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren