De fractievoorzitter van ……

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart aanstaande zal De Digitale Stad Nieuwegein van enkele fractievoorzitter van een politieke partij een portret maken. Bij het portret zullen ook enkele altijd vaste vragen gesteld worden, want wie is de fractievoorzitter en wat doet hij of zij in het dagelijkse leven. Een kijkje achter de schermen van deze betrokken Nieuwegeiner.

Deze week Martin Monrooy (50), fractievoorzitter voor de Christen Unie in Nieuwegein. Woont al 40 jaar in Nieuwegein (Vreeswijk), bijna 25 jaar getrouwd, twee dochters van 15 en 18 jaar. De oudste doet ook mee aan de gemeenteraadsverkiezingen. In zijn woonwijk is Martin actief binnen de kerk (Hervormde Gemeente Vreeswijk) en bij de Museumwerf (één van de brugwachters van de Amaliabrug en de Oranjebrug). Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s, de vragen en de antwoorden van Martin Monrooy van de Christen Unie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren